ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Mehmetçik Anadolu Lisesi

Ock

Bakanlığımızın yürüttüğü Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Divanu Lugati't Türk Okumaları çalışmasında 10. Sınıf öğrencilerimizle "Hatırlatmaca" etkinliği yaptık.

Ock

Bakanlığımızın yürüttüğü Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında, Divanu Lugati't Türk Okumaları çalışmasında 10. Sınıf öğrencilerimizle "Anlamını Bul Etkinliği" yaptık.

Ara

2023/2024 Eğitim yılı birinci dönem 3. geleneksel satranç turnuvasında derece yapan öğrencilere ödülleri ve katılım belgeleri  satranç kulübü olarak takdim edildi. Tüm ögrencilerimizi tekrardan tebrik ederiz.

Ara

Bakanlığımızın Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlediği Safahat Çevrim İçi Bilgi Yarışması'nda 10. Sınıf öğrencilerimiz ilçe, il ve ülke bazında aldıkları güzel derecelerle okulumuzu onurlandırdı.

2023/2024 EĞİTİM YILI MEHMETÇİK ANADOLU LİSESİ SATRANÇ TURNUVASI

18/12/2023 Günü saat 12:00’da Satranç Kulübü Rehber Öğretmeni Levent ADA ve Kulüp Başkanı Berat NAZLI denetiminde geleneksel satranç turnuvası gerçekleştirilmiştir. Sınıf birincileri arasında yapılan geleneksel turnuvada okul genelinde dereceye giren öğrenciler aşağıda yer almaktadır.

1-9A-134 Samet AKCAN

2-9B- 224 Omar ALQUBABI

3-9C- 138 Alper ÜNALAN

4-10A- 16 Şahin Efe SÖYKE

5-10B- 51 Arda ÇINAR

6-10C- 98 Rıdvan GÖKTEPE

7-11A- 833 İlyas ŞİMŞEK

8-11B- 868 Cihan AKSAN

9-11C-944 Yasin ÖZSU

10-12A- 696 Umutcan SAYIN

11-12B- 730 Abdullah CENNET

12-12C- 809 Polat SOLAK

Yukarıdaki sınıf birincileri arasında yapılan turnuvada okul genelinde derece yapan öğrencilerim şunlardır.

1.    9B- 224 Omar ALQUBABI

2.    12C- 809 Polat SOLAK

3.    10A- 16 Şahin Efe SÖYKE

Turnuvaya katılan ve derece alan tüm öğrencilerimizi satranç kulübü olarak kutlarız. İlerleyen bir tarihte ödül törenimiz gerçekleştirilecektir.

Ara

Üniversite sınavlarında Eskişehir ortalamasının çok üstünde başarı gösteren, asaletli davranışlarından ötürü teşekkür eder; emeklilik hayatında esenlikler dileriz.

Ara

"Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" projesi kapsamında sınıflarımızada ilkders başlangıcında egzersiz harketleri yaparak güne zinde ve dinç başladık.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri"   Projesinin ilk aşaması olan "Klasik Eser Okumaları" kapsamında öğrencilerimizle Yunus Emre Divanı'ndan seçtiğimiz sözcüklerle "Bilen Oturur" etkinliği yaptık.

Kas

"Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" projesi kapsamında ilkdersimize fiziksel aktivite çalışmaları yaparak zinde ve dinç girdik.

Ekm

Çevreme duyarlyım değerlerime sahip çıkıyorum projesi Ekim 2023 ayı değerleri olan EDEP-NEZAKET-SAYGI kapsamında Safiye Gönül Bayar Huzur evi sakinlerini ziyaret edip, hem onların gönüllerini alıp , morallerini yükseltip hem de öğrencilerimizde bu değerlerin yaşayarak edinilmesi sağlandı.