ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Mehmetçik Anadolu Lisesi

Mrt

2023-2024 eğitim öğretim  yılı Mehmetçik Anadolu Lisesi 2. dönem sosyal etkinliklerimize, ağaç dikimi, çicek ekimi ve geri dönüşüm için atık toplamaya katılımınızı satranç kulübü olarak  bekliyoruz.

Mrt

2023-2024 eğitim ögretim yılı Mehmetçik Anadolu Lisesi 2. dönem 4. geleneksel satranç turnuvasına katılımınızı satranç kulübü olarak bekliyoruz.

Mrt

“Bilime Açılan Kapı: Eskişehir TÜBİTAK Kitaplıkları” Projesi kapsamında okulumuza gönderilen bilimsel yayın ve kitaplardan öğrencilerimiz faydalanabilirler.

Şbt

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2.dönem 1.ortak sınavlar 25 Mart-5 Nisan  tarihleri arasında belirtilen takvim doğrultusunda gerçekleştirilecektir.Öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Şubat ayı sorumluluk sınavları 12-16 Şubat tarihleri arasında ekte yer alan sınav programı doğrultusunda yapılacaktır.Öğrencilerimiz sorumlu oldukları derslere ekteki listeden bakabilirler.İlgili öğrencilerimize duyurulur.

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM SEÇMELİ DERSLERİN YAZILI SINAV KONU-SORU DAĞILIM TABLOLARI

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1.dönem 2.ortak sınavlarımız 25 Aralık-5 Ocak tarihleri arasında yapılacaktır.Ülke ve il genelinde yapılacak olan sınavların saatleri daha sonra duyurulacaktır.Veli ve öğrencilerimize önemle duyurulur.

Ekm