ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Mehmetçik Anadolu Lisesi

Mehmet SÜRER - Okul Müdürü

Eskişehirde Atatürk(Şimdiki adı Ata) İlkokulundan, Tunalı ortaokulundan, Bahçeelievler(şimdiki adı Orhan Oğuz) lisesinden(1985), İstanbul Marmara Üniversitesi- Fen Edebiyat fakültesinden(1991) mezun oldum.

Mersin-Gülnar’da yatılı ÇPL’de, Gülnar lisesinde, Artvin-Yusufeli-Kılıçkaya(Yatılı) lisesinde, Bartın-Kurucaşile’de meslek lisesinde, Kurucaşile Anadolu Lisesinde, Eskişehir’de Fatih Anadolu Lisesinde, Yunusemre Lisesinde kurumlarında Öğretmen; Eskişehir’de İnönü lisesinde okul müdürü, müdür yardımcısı, Dr. Mustafa Çamkoru ilköğretimde müdür yardımcısı, İnönü Halk Eğitim Merkezi Müdürü, Seyitgazi’de Şehit Mustafa Akbaş İlköğretim Müdürü, Çifteler Halk Eğitim Merkezi Müdürü, Mahmudiye Lisesinde, Han’da Şube Müdürü olarak görev yaptım.

Evliyim, İki çocuk babasıyım.