ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Mehmetçik Anadolu Lisesi

Nis

2023/2024 Eğitim yılı Mehmetçik Anadolu Lisesinde Kimya Ögretmeni Levent ADA önderliğinde Mangala turnuvası yapılmakta. Katılım sağlayan öğrencilerimize satranç kulübü olarak başarılar dileriz.

Nis

Bakanlığımızın yürüttüğü Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Kutadgu Bilig Okumalarıkapsamında 10. Sınıf öğrencilerimizle Kare Bulmaca etkinliği yaptık.

Mrt

İnönü'den Sakarya'ya Millî Mücadele Rotası Logo Tasarımı Yarışmasında; mansiyon ödülünü Anadolu Üniversitesi Dekanından alarak okulumuzun adını duyuran sevgili öğrencimiz Belenay ÇELİK ile ailesini tekrar kutlar, başarılar dileriz.

Mrt

Bakanlığımızın yürüttüğü Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Kutadgu Bilig Okumaları çalışmasında 10. Sınıf öğrencilerimizle kelime türetme etkinliği yaptık.

Mrt

Bakanlığımızın yürüttüğü Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Kutadgu Bilig Okumaları çalışmasında 10. Sınıf öğrencilerimizle Anlat Bakalım etkinliği yaptık.

Mrt

İstiklal Marşı, kayda ilk geçtiği günün üzerinden 103 yıl geçmesinin ardından dizeleriyle ve Mehmet Akif Ersoy´un ´Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın´ sözleriyle yürekleri kabartmaya devam ediyor.

Mrt

"Bir Elin Nesi Var, İki Elin Sesi Var. Ne Ekersen Onu Biçersin. Parayı Veren Düdüğü Çalar."

Bakanlığımızın Yürüttüğü Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Deyimler ve Atasözleri Okumaları Çalışmasında 10. Sınıf Öğrencilerimizle Drama İle Deyim Ve Atasözü Anlatma Etkinliği Yaptık.

Mrt

Eskişehir Teknik Üniversitesi İki Eylül Kampüsündeki "55. TÜBİTAK 2204 A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması" Bursa Bölge Sergisini 11. sınıf öğrencilerimiz ile ziyaret ettik.

Mrt

Sayın Valimizin  okulumuza teşriflerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz, çok onur duyduğumuzu kendilerine ifade ederiz.

Şbt

Bakanlığımızın yürüttüğü Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Deyimler ve Atasözleri Okumaları çalışmasında 10. Sınıf öğrencilerimizle "Anlat Bakalım" etkinliği yaptık.

Ock

Bakanlığımızın yürüttüğü Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Divanu Lugati't Türk Okumaları çalışmasında 10. Sınıf öğrencilerimizle "Hatırlatmaca" etkinliği yaptık.

Ock

Bakanlığımızın yürüttüğü Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında, Divanu Lugati't Türk Okumaları çalışmasında 10. Sınıf öğrencilerimizle "Anlamını Bul Etkinliği" yaptık.

Ara

2023/2024 Eğitim yılı birinci dönem 3. geleneksel satranç turnuvasında derece yapan öğrencilere ödülleri ve katılım belgeleri  satranç kulübü olarak takdim edildi. Tüm ögrencilerimizi tekrardan tebrik ederiz.

Ara

Bakanlığımızın Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlediği Safahat Çevrim İçi Bilgi Yarışması'nda 10. Sınıf öğrencilerimiz ilçe, il ve ülke bazında aldıkları güzel derecelerle okulumuzu onurlandırdı.